ännu fler ringar


Köpte ett par ringar, det var ju bara några. Det är från H&M om någon undrar. Det är ju typ det enda jag köper....ringar. Kanske för att det är så sjukt billigt och det känns inte lika slösaktigt. Just nu lyssnar jag på Oskar Linnros, något av en favorit.
Pussar N

it all begins with a choice


Gissa vem som ska få premiären av Eclipse! Jo lilla jag.. Ska åka in lite senare med Matilda till stan och äta middag. Sen ska vi titta på den, åhh vad jag längtar. Har rätt höga färväntningar på den, dem andra filmerna har ju varit sjukt bra.
// Nathalie

skolavslutningsefterfest











Efter skolavslutningen drog vi till Cissy på mumsig tårta och Alias! Märkte att varken jag eller Ciss har bloggat nästan någonting den här månaden, förlåt från oss båda!

godnatt


Jag säger godnatt med en solnedgång från konfan, ska lägga mig tidigt eftersom kusin vitamin tittar in på besök imorgon. Godnattpuss N

midsommar












En hel lyckad midsommar, tack Amanda för att du gjorde den!
/N

jag är hemma från landet, jag är trött, jag går och lägger mig!

  

10/06/26

Här är min nya väska, perfekt size; kamera, bok, vattenflaska och plånbok allt får plats. !
C.

Regniga dagar

Här kommer ännu en bild från Paris. Nu är jag i huset och har varit här i en vecka. Det är extremt varmt ( iallafall jämfört med Paris) och jag ligger mest i skuggan och läser.
Som ni ser på bilden var det väder för stövelshopping, så dessa röda gummistövlar införskaffades.
Kärlek C.

hemma från konfan borta på landet

Gud vad länge sen det var jag uppdatera. Men det är lite svårt om man befinner sig på västkusten utan dator och internet. Vi var helt isolerade från omvärlden, alla konfirmander. Jag har iallafall haft det extremt roligt och jag saknar redan alla mina nya vänner. Kom iallafall en snabbis igår innan jag direkt åkte till landet med Amanda för att fira midsommar. Kommer nog inte ha tid att blogga, förlåt. Men på måndag börjar vi om igen för då är jag hemma igen!
Pussar
Nathalie

Vita rosor

Klänning- HM

Paris

Nu är jag i paris, och har inte haft tillgång till internet förrens nu. Så här såg jag iallafall ut för någon dag sen innan vi skulle ut och äta. Hoppas ni har det bra i Sverige.
Kärlek C.

dreams


Aaaah

bild tagen av Greta
C.

identiska

Är inte denna klänning fantastisk! såg den igår och drogs till den som en magnet. Stella Mccartney klänningen är min favoritklänning genom tiderna och sen så har Gina tricot gjort en kopia för 300 kronor, är man lycklig eller lycklig!?
Kärlek C.

Rain

På väg tillbaka från skolavslutningen, kan fortfarande inte riktigt förstå att jag har sommarlov!
Kärlek från en lycklig sommarlovselev! C.

Hunden Hälge

Här får ni en bild på världens bästa hund, Hälge.
C.

skolavslutning, woho!


Woho, sommarlov! Anledningen till varför ingen av oss har bloggat idag. För att njuta av det underbara vädret och känna friheten. Det här hade jag iallafall på mig på morgonen. Det blev för kallt lite senare på dagen för klänning.
Klänningen är från H&M och pumpsen har jag ingen aning om. Nu blir det lite sista packning inför morgondagen för då åker jag på konfaläger.
Love
Nathalie

vad kan det vara jag har köpt?




Jo en ring förstås, ni som inte redan vet om det så köper jag nästan bara ringar hela tiden. Denna snygging är från H&M och den är riktigt stor och maffig. Nu ska jag måla naglarna och fixa lite sånt till imorgon för då är det äntligen skolavslutning, Hej sommarlov snart kommer jag!
Kram
Nathalie

flower power

Förlåt för de hemskt oproffsiga bilderna och ett par helt hemska knän. Ni får stå ut med sånna här outfittbilder tills jag har fått ett stativ, vilket jag hoppas inte dröjar så länge. Klänningen är från bikbok och ryggen är verkligen Fin. Desutom är materialet helt underbart, perfekt kan man sammanfatta med.
Kärlek C.

imorgon smäller det! sommmarlov......

Vad är en bal på slottet?

Vad är en bal på slottet, om inte helt Underbar! Ja maten, människorna, stämningen allt var så roligt. och jag har hela ett år kvar tills det är min tur att gå ut nian... suck... Nu är jag iallafall hemma med Greta och vi ska väll försöka att få lite sömn i natt. Hoppas ni alla hade en lika rolig kväll som jag.
Kärlek C.

servitris så vis

Haha, vilken fyndig rubrik jag kom på. Nej men ikväll ska jag och Cissa och 14 andra vara servitriser/servitörer på niornas bal. Det ska bli så himla kul, dels får vi se niornas fina klänningar men vi får också smaka trerättersmiddagen, woho! Nu ska jag klicka runt lite på internet innan jag bestämmer mig för vad jag ska ha på mig, det ska vara det klassika svart nertill och vitt uptill.
Puss
Nathalie

Torpatoffeln


Både jag och Cissi tycker dessa pjucks är sjukt snygga, men vad tycker egentligen ni hiss eller diss?


nytt i garderoben

Hej, här kommer äntligen lite bilder på mina nya kjolar som införskaffades i Frankfurt. Alla är från Zara och kostar runt 250 kr st. Man kan tydligt se att jag faller för blått. Men det är ju en helt underbar färg, båda himmelen och havets färg.
Kärlek C.

ny mobil




Titta vad jag har fått! Eller inte riktigt fått utan mest lånat, det är egentligen pappas jobbmobil men han tycker inte om den så jag får låna den ett tag! Den är helt sjukt rolig att smsa med och sånt. Helt plötsligt blev det roligt att använda mobilen igen. Känner mig lite som Blair i Gossip Girl när jag hör att mobilen plingar till och jag "flippar" ut skrivbordet. Åh vad roligt! Snart kommer Amanda hit får se vad vi hittar på.
Pussar
Nathalie

bikini, (det är tre (i) i ordet bikini, konstigt)

Jag tänkte att när vi ändå la upp så mycket bikini bilder så kan jag passa på att visa en bikini från hm som jag har. Tycker att färgen är helt underbar, extra fin när man är lite solbränd. :)
C.

blue

Denna bild tog Nathalie igår, hon hade lagt upp den i utkast och tyckte att jag skulle publicera den. Så här kommer en bild på en tunika från Åhlens och solglasögon från ?
Kärlek C.

packningslista

Hej hopp gummisnopp! Ja, det sistnämnda är iallafall något vi har pratat om mycket i skolan idag. Vi hade nämligen... KÄRLEKSDAG idag. Imorgon med men då ska vi till Skansen och kolla på film. Tyvärr kommer jag inte kunna följa med för jag ska till tandläkaren typ mitt på dagen. Så det blir sovmorgon för min del. Har precis varit och köpt regnkläder och pyjamaser för på lördag åker jag på konfaläger och då är det krav på regnkläder så nu är det införskaffat. Nu ska jag bara skriva packningslista sen är jag redo för att åka. Det ska göras nu!
Love
Nathalie

show by kling


Tänkte bara tipsa er om Elin Klings nya webbshow. Den heter Show by Kling och där får man modetips, titta i kändisars garderober och även följa henne under en dag. Titta på de båda första avsnitten idag. Den är väldigt bra men däremot är kvaliten lite dålig, men men. Tryck på länken och hitta hennes show.
http://www.tv4play.se/noje_och_humor/show_by_kling?videoId=1.1668160

skolavslutningen


Hemskt dålig bild men den här klänningen hade jag på skolavslutningen förra året. (den som kenza tog studenten i) vara bara tvungen att påpeka det. Men nu närmar sig avslutningen med stormsteg och jag har ännu inte valt klänning än. Har mellan 6 stycken ungefär att välja mellan. Har ni bestämt er? Vad ska ni ha på er?
/N

nationaldagen














Denna underbara soliga dag tillbringade vi på en brygga i ett iskallt Edsviken. Hur mysigt som helst och det blev en himla massa prat. Men inget dopp idag inte, fötterna domnade om man hade dem i så vi avstod allihopa.
Lyssnade på himelsk sommar musik gjorde vi också, det känns som att sommaren verkligen är här. Det här kommer bli den bästa sommaren på länge, för jag har så bra vänner!
Love
N



sex and the city 2






Lite bilder från igår när vi var och titta på SATC 2. Sista bilden visar dem hur taggade dem var, haha.
Filmen var skitbra och måste ses av alla som gillade ettan. Vilken inspiration man får av filmen, även fast inte allt kanske var så snyggt. Nu ska jag äta jordgubbar, det är ju sveriges nationaldag idag!
Puss
N



gubbjordar

En mysig dag i stan, med jordgubbar på en gräsplätt.
Pussar
C & N

Tema: Indian

C.

vänner är det bästa som finns
















Älskar er alla mina underbara vänner!
N





Gårdagens

Så här såg jag ut igår. tröja- MQ, shorts- HM, halsband- secondhand, väska- esprit, jeansjacka- HM, glasögon- urban outfitters.
Så idag väntar sex and the city 2 !
Kärlek. C

allt som en enda virvel




en sjal i håret

Så här vill jag se ut i sommar...

som en strålande stjärna på himlen


Tänk så vacker, sticker ut i mängden och visar upp sina fina blad. Blommor är väldigt roligt att fotografera, resultaten kan bli så himla bra ibland.
Love
Nathalie

när du hör är hur vågorna slår mot stranden


egoboost


Inte för att skryta men älskar mina intensiva ögon på den här bilden. Ibland måste man skryta lite och egoboosta sig själv. Något mer vettigt än så hade jag inte att säga, Puss!

Marie Antoinette?

Älskar, älskar... önskar att jag fick vara med under den här tiden och fick bära alla dessa underbara klänningar.

Ellen

Hos den här tjejen har jag gömt mig i en vecka. Det har varit helt fantastiskt roligt. Jag kommer verkligen att sakna henne och önskar att vi hade fått mer tid tillsammans. Jag har bott i Frankfurt som är väldigt vackert, jag rekomenderar verkligen alla att åka dit, och det är en perfekt shoppingstad :). När jag ändå pratar om shopping så lovar jag att visa bilder på allt jag köpt. Ha en underbar kväll.
Kärlek.

med rosa tejp


Såhär såg jag ut när vi traskade runt på "kretas maldiverna", tyvärr var det inte så bra väder så kläderna hölls på. Då invigde jag iallfall min nya kjol från zara. Kostade bara 8 eurp och den är marinblå med vita prickar. Den är himla skönt tyg och blir helt perfekt till sommaren. Anar att den kommer användas flitigt. Någon dag ska ni få en bättre bild. Nu blir det middag!
Puss
Nathalie

my new ring




Köpte denna snygging på Kreta, för 15 kronor. Verkligen ingenting och så värt det. Jag älskar den!

när solen försvinner bakom bergen kryper nattens skuggor fram


himlen skiftar i alla olika fina färger




Det jag älskar med himlen, är att den ibland är så helt oförutsägbar. Den kan vara i alla olika underbara färger!
Kram N

r.i.p


Rip mina solglasögon. De gick sönder när de låg i handbagaget på vägen hem från Kreta. Hur ska jag klara mig utan de?! Ska gå till typ synsam och se om de kan laga dem. Det är egentligen bara en skruv som har lossnat. Hoppas, hoppas, hoppas!
Puss

RSS 2.0