en blommig dagens




 Klänning~Vila Jacka~H&M Väska~Nuknuk Ring~Kreta Armband~Present
Äntligen får ni en dagens, har varit sjukt dåligt med sådana. //N


the colour


Här har ni färgen, tycker den var riktigt fin. Men den är lite mer åt det bruna hållet, in real life liksom. Nu drar jag till Saina för lördagsmys! Lördagspuss N

lattefärg


Mitt nya nagellack, lite latte färg sådär. Kommer användas mycket antar jag. Ska måla det nu på naglarna så får ni se snart hur det ser ut på!

en fika med mina galnaste






En dag i centrum, sjukt trevligt att vara tillbaks i hemmatrakterna. Slutade såklart med en fika på waynes, som slutade min vanliga beställning på choklad och gräddkole cookie med en mellan chai-latte, kanske dags att byta beställning. Var iallafall sjukt gott med en chai-latte, har inte druckit en på evigheter känns det som. Köpte bara ett nagellack, det får ni se snart! Love Nathalie

on the go


Nu ska jag slänga i mig en snabb lunch, sen ska dra en sväng till centrum måste köpa lite inför resan.
Puss och kram skumbanan!


I keep dancing on my own




//N

från landet
















En blaning bilder från landet, sjukt skönt att va där. Och på sista bilden tror jag allt att min treåriga lilla kusin har fått lite inspiration av mig, haha! Han är även den jag umgåtts mest av under dessa dagar. Han är så sjukt söt även om han är lite i kiss och bajs åldern. Kommer ihåg när brorsan var det... Annars åt vi väldigt mycket blåbärspaj, cykla sena kvällar, bada gjorde vi någon gång, fiskade, målade och fikade. Det var det vi gjorde för det mesta. Rätt mysigt faktiskt. Men nu taggar jag för spanien!!! Kommer bli så galet sjukt kul!!
Kärlek till er alla Nathalie

ännu mer post


Hittade en annan efterlängtad sak i posten, hm-katalogen! Det är väl det enda som är bra med hösten egentligen. Alla härliga höstkläder. Fast det finns annat bra med hösten också, fotbollen, kompisarna och att det är oftast en väldigt mysig årstid. Har redan kollat igenom katalogen ett flertal gånger och det har en del fina kläder, men blev lite besviken. Trodde det skulle finnas mer. Tur att det finns andra butiker än H&M, nu blir det ingenting! Är uttråkad men skulle träffat Amanda men blev sjukt trött så det blir imorgon istället! Kram N

eftertraktade brev


När man kom hem hittade jag det här! Glädje på hög nivå när man får eftertraktade brev, händer mycket sällan. Och vem var det inte från om inte Cissy, har nog lite Cissy-abstinens har inte träffat henne på evigheter. Och igår fyllde hon år oxå!! Kunde inte ens gratta henne! Men snart kommer hon hem. Puss Nathalie

old school

Klänning- rut m fl

imported from brazil


Förlåt för den usla bildkvaliten, men hade liksom ingen ork att riktigt anstränga mig. Men den här ringen hittade på yran igår, fick den av mammsen och pappsen, tack! Supersnygg tycker jag iallafall att den är, kommer nog bli min nya favoritring. Och jag som försökte lugna ner mig lite med ring shopping men se vad jag lyckas!
Är iallafall helt slut efter av att ha målat hela dagarna, och det värsta är att jag inte är klar?! Men imorgon åker jag hem det ska bli väldigt skönt. Pussar Nathalie

licorise gum,

Hejsan !
länge sen sist eller hur? det har inte varit avsiktligt, jag har fortsatt vara sjuk och sova igenom mig hela dagarna. Inte speciellt roligt... Nu är jag iallafall snart back on track och ska försöka hålla er uppdaterade.
Här kommer iallafall en bild från konfalägret då jag ser lite friskare och piggare ut.
Sommar kärlek, C

design by Nathalie


Min alldeles egna dalahäst. Det som ni ser på hästen ska likna blommor. Jag är nöjd!
Kram

dalahästmålning






Här får ni lite bilder på när jag målar min häst, men bara så ni vet ni som inte känner mig jag är inte särskilt kreativ! Resultatet får ni se snart! Love

spanien


Nu är det så att på söndag åker jag till Spanien och är borta en stund! Vi kommer ha det helt otroligt skönt och bara slappa. Vi ska bila längs Costa Brava kusten och sedan avsluta i Barcelona. Längtar så himla mycket!!
Men tills dess ska jag ta reda på de sista dagarna på landet. Pussar

nusnäs








I veckan var vi i byn(tror jag) där man började med dalahästar. Läste mycket fakta och fick även titta på massa olika dalahästar. Det var faktiskt väldigt intressant det är ju ändå någonting som sverige är rätt välkänt för. Min favoritdalahäst var den på andra bilden, tror det var midsommarens dalahäst.  Och på bild nummer 3 ser ni en tavla mamma ville köpa. En liten pik till mig där, jag kände mig rätt så ordentligt träffad. Jag gjorde även min egen dalahäst, bilder på det kommer!
Dalahäst pussar Nathalie

otur

För en gångs skull hade jag tre stycken planerade inlägg, men det funkar inte att publicera eftersom jag inte kan ladda upp bilder. Väldigt irreterande. Ska se om jag kan få tag i en annan dator. Så ni får hålla ut tills dess!
Kram Nathalie


blommigt som vanligt


Idag cyklar jag längs det ändlösa åkrarna med mina nya fina blommiga kjol. Invigning på den blev det idag. Fyndade de på zara, ni fårnog bild en annan dag på hela outfiten. kärlek N

denimfever


Okej innan jag går ut till släkten måste jag bara visa den här sjukt snygga blandningen av jeans. Hennes blogg hittar ni här, och jag lovar den är sjukt inspirerande!

ugglefnatt


Har verkligen fått fnatt på det här halsbandet, det är ju så sjukt gulligt. Får se om jag kanske beställer det. Nu ska jag ut och vara social med släkten. Love N

Hemma

Hej! nu är jag äntligen hemma. känns som evigheter sedan jag bloggade, men jag ser att nathalie har hållit er underhållna. Jag har haft sjukt roligt, så roligt att jag inte har haft tid att sova. Vilket har resulterat i att jag nu är sjuk. Jag var faktiskt sjuk redan innan på lägret, vilket var jätte tråkigt men det bröt inte riktigt ut fören nu imorse. Just nu ligger jag bara i pjamas framför tv:en med pastasallad. Jag ska visa bilder så snart jag orkar rensa lite.
Nu får ni hade bra tills vi hörs igen!
Sommar kärlek C.

en växlande dag


En väldigt simpel outfit, bra att ha när vädret växlar som det gör här. Det börjar med att jag vaknar och det verkligen spöregnar utanför. Så jag tänkte ha en slappdag framför teven. Men så fort jag satte på en film spricker det upp och solen kom fram. Inte tog det lång tid innan bikinin åkte på, men nu verkligen öser regnet ner. Men man ska iallafall vara glad för det solskenet man fick. Shit, kom just på att jag glömde min bok ute, i regnet!!
Pussar Nathalie

bloggsemester


Jag tror nog att jag tar lite semester från bloggningen. Orkar inte riktigt sitta vid datorn på sommaren. Det känns så slöseri med tid när det är fint väder ute. Så nu ska jag bara lata mig och ligga i hängmattan. Det är vad jag gör bäst. Men snart är C hemma så då får ni säkert lite bloggning av henne. Men jag kommer inte helt sluta, bara inte varje dag. Tills vi hörs igen, en massa kramar!

mot landet


Nu drar jag och familjen till landet, kmr troligtvis vara där i 2 veckor. Måste vara rekord(?). Men bloggningen lär nog inte lida så mycket, hoppas jag iallafall. Hörs och syns snart! Kärlek Nathalie

här har ni vinnaren!


YEEEES! Jag vann fototävlingen, tack så himla mycket alla ni som har röstat! En massa pussar och kramar till er!

Gothia


Nu är mitt älskade lag nere i Göteborg och gör mig stolt. Önskar så sjukt himla mycket att jag fick vara där nere med dem och kämpa. Tyvärr stannar jag hemma på grund av mitt knä. Men jag ska jobba på det och komma tillbaks till hösten. Gud vad vi ska vinna!!! Lycka till nu tjejer och spöa skiter ur alla!
//Nathalie

Gröna Lund








Var på Grönan idag, det var några år sedan jag var där så det var supermysigt. Vann inget på något hjul, *snyft* Men en massa karuseller åkte jag iallafall, men inget extremt iallafall som typ Insane. Hade en jätterolig dag! Imorgon åker vi nog till landet, återstår och ser!
Pussar N

midsommarblomster






/N

17 juli


En liten sneakpeak vad jag har på mig idag.. Resten får ni se senare!
Nathalie

när allt står stilla


Bild från Landet
//Nathalie


vidare!

Jag kom vidare i fototävlingen!!!! Nu måste ni alla gå in och rösta på bidrag nummer 5, här.

ljuva sommardagar








Idag satt vi där två bästa vänner, med vinden i håret, fötterna i vattnet, sittandes på en brygga. Musik klingar vackert i våra ögon, och magen mättas med en macka från "subbis". Solen strålar och ger våra kroppar färg, himlen nästan helt klar blå. Sommardagar, ljuva sommardagar!

fototävling


Jag är med och tävlar hos Lina, med den här bilden. Temar är sommar så jag tyckte den passade in väldigt bra.
//Nathalie

en lyckad dag






Jag och kusinvitamin, traska på stans turistfyllda gator i en öknens hetta. Det var ändå väldigt skönt att gå in affärernas nordpols kalla klimat. Vi titta på både vuxna och små söta barn som bada i fontänen samtidigt som vi smaska på våra designade mackor från Subway. Slösa pengar på vackra ting var något vi båda gjorde. Man brukar säga att underbara ting kommer i två, men mitt kom i fyra. Varav två såg ut som en blomstrande sommaräng. Men med trötta fötter och varma kroppar, begav vi oss hem. En lyckad dag, ännu en!
Nathalie


sailorchic


Här får ni en dagens från igår. Kjol, gjort själv Tröja, bikbok Skärp, Jc

1+1=2


Jag saknar dig, ma belle fille!

tält tradition





Jag och Amanda har en liten tradition att varje sommar så tältar vi i min trädgård. Det brukar vara himla mysigt, men i år valde vi en dålig dag. Solen låg på tältet från att den gick upp till vi vakna. Plus att vi hade glömt bort att öppna själva dörren. Så både jag och Amanda vaknar av att vi inte kan andas pga den dåliga luften. Haha, något att komma ihåg! Nu blir det lite läsning.
Pussar
N



nästa favoritställe


Ser ni vad härligt det ser ut, där kmr jag troligtvis hänga hela nästa vecka! För då åker vi nog till landet, ska bli himla skönt att bara slappa. Planerar även kanske att måla lite grann. Men det återstår och ser. Nu ska vi åka och kolla på båt, sedan kanske jag träffar Widlund, får se.
Pussar
Nathalie

en helg på landet










Här har ni anledningen till varför jag inte har bloggat under helgen. Vi besökte våra kompisars landställe, det är helt underbart där. Vi gjorde allt möjligt där badade en hel del, paddlade både kanot och på surfingbräda, gjorde krigsmålning med blålera och fiskade. Fick dess värre ingen fisk. Har haft det jättetrevligt men det var ändå skönt att komma hem igen. Nu blir vm-final, jiiiippppiiii!
N


vi två, tillsammans


En bild på mig och Amanda från midsommar, ni får även se vad vi hade på oss. Klänningar, såklart var vi barbenta och *trumvirvel* regnjacka! Det är faktiskt ett måste på midsommar man vet nästan till 100% att det kommer komma en skur någon gång under dagen.
Puss Nathalie

Konfa, fiskebäckskil 2010!


Widlund är himla bra på att rita, förövrigt vår dörrskylt!

På väg ner till havet!

Carro och Matilda körde lite friskis!

Elin, Emelie och Jossan, vilka sötnosar!

Franci, Ebba, Cissi & Matilda.

Söta Emelie!

Mirre och Josse!

Martin, en riktig soldyrkare!

Killarna lånade kameran och tog bilder på sig själva :O

Tjejerna var jättefina på finmiddagen!

Jag och Cissi :)

Elias fick äran att sitta brevid mig på middagen ;)

Matilda, jag och Josefina, hihi.

Mina favorit Matildor!

Felicia, Jossan, Elin och Matilda!

Avslutar med en solnedgång!
Det var inte i närheten av att vara alla bilder från konfalägret, men iallafall en härlig blandning. Saknar alla där sjukt mycket och längtar verkligen tills vi ses igen. Fick mycket fina vänner där som jag hoppas kunna hålla kontakten med! /Nathalie

awesome rygg


Det här hade jag på mig igår! En av mina nya klänningar från Bikbok, som har helt underbart snygg rygg. Gladiatorsandalerna åkte på, bikinin och likaså mina wayfarers. Klänningen ser lite ut som en shortsdress, men jag gillar stilen. Känns lite Wang spring 2010!
Pussar Nathalie

objektiv


Jag tänkte i konfapresent önska mig ett nytt objektiv, ett lite roligare kanske? Men jag vet inte riktigt vad jag ska önska mig för något. Det skulle vara väldigt roligt med ett fisheye-objektiv, men ändå ett makro eller teleobjektiv skulle inte heller sitta helt fel. Så då tänkte jag fråga er, vilket objektiv tror ni att jag skulle använda mest?!
Nathalie

vacker bild


Ibland kan lite vatten, land och sol bli så fina tillsammans!
N

död och utslagen

Har varit hemma idag, hade tänkt springa på morgonen med Amanda. Men jag vaknar upp och har sådana kramper i magen att jag inte kan resa mig upp. Det tog inte lång tid innan jag blev spyfärdig och nu har jag även frossa och feber. Känns lagomt kul, vid den här tiden på året. Har mest sovit hela dagen och gått runt i pyjamas så ni får inga roliga inlägg idag inte. Hoppas ni haft en bättre dag än jag..
Kramar
Nathalie

Konfa

Hej, man kan lugnt säga att det har varit dålig uppdatering från min sida. Och jag måste göra er besvikna och säga att det inte kommer att bli bättre. Imorrn åker jag nämligen i väg på konfa i tre veckor och kommer inte ha tillgång till internet. Men jag ska kompensera mitt dåliga bloggande med massor av bilder när jag kommer hem !
Så länge har ni underbara Nathalie att läsa om. Ha det bra
Kärlek C

ännu mer bilder från bryggan








sandhamn














Jag har varit i Sandhamn hela dagen med familjen, det är allt en mysig ö det! Kommer nog åka dit flera gånger om mamma bestämmer. Har bränt ryggen för jag råkade somna i solen, oups! Vi hade med oss picknik så det fikades en hel del. Kom hem vid 9 ungefär och nu blir det sängen. Är trött efter en hel dag i solen!
Pussar
Nathalie

på en brygga vid solnedgången









Jag, Greta och Amanda satte oss vid en brygga igår kväll och grilla. Supermysigt, ni får mer bilder sen. För nu nu blir det VM! Heja spanien!!!!
//Nathalie

1 juli










Jaaa, vad ska man säga? Vi gillar att vara oseriösa på kort kanske?
Puss
Nathalie

hos Matilda


Hittade en gammal bild på mig och Matilda. Från typ februari. Har precis badat i poolen och innan det var vi i Stinsen och gick i affärer. Köpte ingenting idag, försöker spara lite för i helgen ska nog jag och mamma in till stan. Snart ska jag hem och äta middag! Kanske ska träffa tjejerna i kväll igen, vi får se!
Pussar Nathalie

RSS 2.0